Vi rensar bort er !

Nu är det största tecknet på min svärfar och hans golddiggers frus inblandning i våra liv borta. Sängen som var riktigt lyxig när vi fick den, som var tecknet på att vi uppgraderade våra liv, som kändes helt enorm när vi var vana att sova i en säng som bara var 105 cm bred. En kingsize. Den ultimata sängen.

Sängen som vi saknat så, när vi av olika anledningar inte kunnat sova i den (resor, hemlöshet o.s.v) men också som det senaste året inte varit bra, som gett oss ryggproblem, sömnsvårigheter och missbrukats av min förmåga att belamra sänggaveln med kläder.

Sängen som vi båda känt den sista tiden att den representerat en relation med några som vi inte längre vill ha i våra liv. Jag minns tydligt den dagen de köpte sängen åt oss och jag befann mig i ett tillstånd av glädje och chock. Den dagen kan jag nu låta försvinna ur minnet liksom vi låtit sängen försvinna.

Det känns som en stor sak att vi nu tagit steget och kastat den på tippen. Inte bara för att vi förhoppningsvis kommer sova bättre nu, utan för att vi rensat ut deras närvaro ur vårt sovrum. Nu är det bara vårt.