vägt mig igen

vikt: 66,3 (-0,4)
mått: midja 75 (-1)
mage 91
stuss 105,5

glömde väga mig imorse...

skulle ju vägt och mätt mig imorse, men jag glömde visst bort det. motivationen är just nu på en "all-time low". jag vill inte smaska i mig massa kolhydrater men jag hatar att all mat tar 100 år att tillaga. Jag saknar att kunna slänga in en panpizza i micron eller att ta en macka... så istället äter jag pyttelite. bara när det är absolut tvunget. imorgon väger jag mig igen. jag hoppas att jag trots fusk i veckan gått ner och att det kan väcka lite motivation igen...

sjätte veckan avklarad (och måluppföljning)

Det blir svårare och svårare att undvika kolhydraterna. Semester och rutinerna är helt upp och ner. Dessutom har jag så svårt att äta när det är varmt och sen träffar man kompisar som bjuder på kolhydrater (eller så hamnar man på ett café och är svag) men so what då om det inte händer så mycket nu på några veckor. Förhoppningsvis går det bättre när jag börjar jobba igen sen...
vikt: 66,7 kg (-0,5)
mått:midja: 76 (+/-0)
mage: 91 (-1)
stuss: 105,5 (+/-0)
måluppföljning: delmål 1 & 2 rörande vikten avklarat! delmål 1 & 2 rörande byxorna avklarat! däremot sitter inte jeansen riktigt så snyggt som jag vill än men däremot kan jag utan problem använda mina randiga shorts igen! Hurra för mig :)

femte veckan avklarad...

Ok. Innan jag skriver mina resultat nu så är det viktigt att tänka på att jag tillbringade veckan hos mamma.. där jag visserligen åt mestadels lchf men ändå fuskade lite med glass. Sedan firade jag semesterns början med vin och en sväng på krogen och med efterföljande kolhydratssug vilket jag föll för... så nu är det sagt ;)
vikt: 67,2 kg (-0.1)
mått:midja 76 (+/-0)
mage 92 (+/-0)
stuss 105,5 (-2,5)
sammanlagt har jag nu minskat 14,5 cm på de ställen jag mäter... men jag märker även på byxorna att mina lår blivit smalare också... Wohoo :)