A guilty confession


Ja, jag har ett erkännande att göra: Vi har försummat vårt sovrum. Vi har försökt att hålla lägenheten städad. Men vi har fokuserat på de rum där våra gäster rör sig. Vardagsrummet, badrummet, köket och hallen.
När vi städat här har dessa scenarion varit ganska vanligt förekommande:

*städa städa* - Vad är det här? En påse med kläder som ska slängas. Hmm... ställer in den i sovrummet så länge.

*städa städa* Oj, massa smycken. Ah, jag lägger dem på byrån i sovrummet så länge så kan jag ta hand om dem sen.

*städa städa* Vad är det här? Jaha, lite tidningar och böcker, davids arbetskläder, några tofflor, en stepup-bräda, smutskläder... mmm... men jag lägger det i sovrummet och tar det sen.

*tvätta tvätta* Oj, massa tvätt som ska in i garderoben. Jag lägger det på gungstolen i sovrummet så tar jag hand om det sen.

*tvätta tvätta* Oj, nu får vi besök och det hänger tvätt i hela sovrummet. Äh, jag ställer in det i vårt sovrum så länge så kan jag ta hand om det sen...


Problemet var att "sen" gjorde jag inte allt det här utan jag lekte med Theodor, umgicks med kompisar, slappade framför tv:n eller spelade dator istället ;)
Så resultatet blev att vårt sovrum liknade något som man kan se i program om maniska samlare... Men idag har vi gjort ett ryck och faktiskt städat där inne. Nu ska vi äta lite och sedan är det egentligen bara dammsugning kvar. Och jag vet att vi ska göra det "sen"... men vi SKA göra det idag. Jag lovar!

Från detta:
 
Till detta:
 
Och från detta:
 
Till detta:
 
 
Bjuder på några bilder till :

 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo