Förra veckan...

...var fullt upp. Jag tänkte blogga om vad jag gjorde men jag hann inte. Så nu kommer ett långt inlägg ;)

Måndag: Åkte till Göteborg och hängde med Kusinas Karin (tillika en av Theodors faddrar). Hade en jättemysig dag och gick på café (2 olika), kollade i affärer, promenerade i solen, satt på en balkong och blev inredningsinspirerad och åt melon. Theodors blöja sprang läck och han fick en ny outfit efter att han fått göra en liten nakendans på balkongen. Haha.



 
 
 
Tisdag: Promenerade på strandpromenaden och hamnade vid bodelebadet där Theodor fick bada i havet för första gången i sitt liv. Han älskade det och vi fick tillslut ta honom från vattnet hysteriskt skrikande. Jag hoppas att det blir många fler chanser för honom den här sommaren att få bada i havet!

 
 
 
 
Onsdag: Åkte till gråbo för att hälsa på min gammelfaster. Det blev inga kort men ett trevligt besök :)
 
Torsdag: Åkte till Trollhättan och träffade Madeleine en stund. Fallens dagar hade tjuvstartat och jag var lite sådär lagom glad när butlers spelade house-musik så att inredningen i mitt sovrum vibrerade...
 
Fredag: Befann oss i Trollhättan och gick en sväng på marknaden. Mamma ville klippa sig och bjöd mig på att få toppa håret hos frissan också. Theodor var jättesnäll och fick inga hysteriska anfall trots att vi var där en ganska lång stund och han mot slutet var ganska uttråkad. Sedan blev det sushi för oss vuxna. Mums mums. På eftermiddagen träffade jag Sysslingen Anna som kom och hängde med oss och drack iskaffe och spanade på folk. Efter att Theodor sedan lagt sig fick jag chans att träffa Yohanna och gå till öltälten. Sååå mycket folk!

Lördag: David kom till Trollhättan och vi picknickade med Sofie, Johan och Tilde på spikön. Theodor fick härja fritt vilket var mycket uppskattat, av honom, vi var ganska stressade... Sedan gick vi återigen på marknaden och åkte sedan hem till Uddevalla. Möttes av en Daniel som hade städat vår lägenhet! <3
 

Söndag: Slappardagen #1 !!!
Pyjamas på hela dagen och tv-tittande och dataspel stod på schemat. Theodor var lite ur gängorna som han brukar vara när vi inte varit hemma på några dagar och jag tror att han tyckte att det var riktigt skönt att inte göra något särskilt.
 
 
 
Och på den vägen är det... Den här veckan har vi inte heller gjort så mycket. Igår var vi hemma och idag tog vi en lååång brant promenad. Så fick vi lite motion också. Imorrn blir det kanske bad med Yohanna & co. Vi tar dagarna som de kommer och njuter :)
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo