Balsam-metoden, efter fyra veckor.

Ja altså, jag hade ju tänkt uppdatera det här lite oftare, men så kom livet emellan och inga bilder blev tagna och så ville jag inte uppdatera utan bild. Nu har jag inte använt schampoo på ca 4 veckor. Så frågan är ju uppenbar: Hur är håret?
Svar: Jo, håret är mjukare. Jag märker ingen direkt skillnad på hur snabbt det blir fett men det känns lenare och mjukare. Jag kom på igår att jag faktiskt inte borstar håret längre. Det behövs liksom inte. Jag reder ut det med fingrarna bara. Lite vågigare är det men jag hoppas att det kommer bli ännu mer när håret blir lite längre. Vågorna syns mest när håret är lite fuktigt efter tvätt. Då ser det ut ungefär såhär:

 
 
David tog dock ett kort på mig och Theodor och jag upptäckte att håret ser ganska fett ut, fast det är det inte...
Men jag ska testa att skölja mer noggrant i fortsättningen eller kanske testa ett annat balsam som är lite lättare.  Å andra sidan har jag fortfarande lite problem med frissigt hår (trots att jag slutat använda frottéhandduk till håret vilket sägs vara en stark anledning till frissigt hår) och för det ska man ju ha ett mer vårdande balsam så jag får se.

Såhär ser jag ut idag: 
Om ni undrar över Theodors stövel (vilket ni givetvis inte gjorde eftersom ni tittade på mitt hår, men gör nu eftersom jag drog uppmärksamhet till den) så råkar det vara så att han älskar sina stövlar och gärna promenerar runt i en eller båda :)

Nåja, uppdatering om håret följer, men kan dröja...
Mamma skrev

Looking good <3

Den 2012-10-23 klockan 21:07:45.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo