Sena tankar...

Nu är det snart läggdags. I huvudet trängs allehanda tankar. (som vanligt kanske)

Igår hade vi "alla björckars dag". Jag, Maken David, Barnet Theodor, Mamma Ulrika, Morbror Anders, Moster Chatrin, Kusin Emma och Kusin Karin åkte till Lysekil och havets hus. Det var jättemysigt och trevligt. Det enda lilla störningsmomentet var väl att min sömnbrist gjorde sig påmind ifråga om att jag blev galet stressad av att Theo skrek som en uttråkad 1½-åring kan göra ibland (när vi satt och skulle äta) och att det ledde till en känsla av att panikångesten var nära föreliggande.
Men på det stora hela var det himla trevligt. Lysekil är en mysig stad. Ska nog se om jag kan ta med David och Theo dit någon dag och bara promenera runt och mysa.

Andra funderingar jag brottas med just nu är att jag önskar att jag ville träna. Det skulle vara så skönt att pressa sig själv, svettas och samtidigt känna hur man blir starkare, smidigare, smalare och får bättre kondition. Att helt svettig få ta en dusch och sedan känna sig pigg och uppfriskad. Mmm, det låter så skönt. Men... Jag kan verkligen inte få mig till att träna. Jag tycker inte att det är kul. Alls. Jag hatar att springa. Jag tycker det är sååå tråkigt att lyfta vikter. Jag skulle väl kunna tänka mig något pass i stil med aerobics. Men då sätter ju tiden och ekonomin käppar i hjulet. Fast jag önskar att jag tyckte att det var roligt att träna. Jag är sugen.

Sedan tänker jag också på att vi imorrn ska starta ett "nytt" liv. Det är ju så med förhållanden att man ibland fastnar i vissa hjulspår som en eller båda inte riktigt trivs med. Så efter några intressanta diskussioner här de senaste dagarna har vi nu kommit fram till att vi ska städa lite varje dag. (what, tänker kanske du. det är klart att man städar lite varje dag. men nej, jag och maken är både lata och tycker det är tråkigt att städa...) Och sedan ska vi dessutom INTE sitta vid datorn när båda två är hemma. Vi låter datorerna stjäla så mycket tid från oss. Tid som man skulle kunna spendera tillsammans eller med att göra något nyttigt istället. Först sa vi att vi inte skulle använda datorerna alls på en månad. Men så kom vi på att det spelar ju faktiskt ingen roll när man är ensam hemma. Så då sa vi så istället. Jag hoppas att detta kommer leda till att vi blir mer organiserade, kreativa och roliga.

Ja, så varför skriver jag allt detta i min blogg? Jag inser ju att det säkert är rätt tråkigt för er att läsa. Men jag vill göra sådana här tankeinlägg för mig själv ibland. För att jag tycker att det är intressant att gå tillbaka i bloggen och läsa. Om jag kunde lösenordsskydda vissa inlägg så skulle jag det. Men nu går det inte så då får ni stå ut med mina svamlande funderingar.

Night night
Jossie skrev

Hehe jasså, ja men ni kanske "chockar" alla och får en flicka, vem vet :P Anton Isidor passar ju jättebra som syskonnamn till Theodor Lucius! Julia tycker jag också är fint, och även de andra flicknamnen men inte så att det känns som "mitt" barn liksom :P Det är det som är så svårt med namn tycker jag, för det finns många fina men som jag känner inte riktigt känns som ett namn jag skulle vilja att mitt barn hette..

Svar: Nej ibland tycker jag man kan höra ett namn som är jättefint och man verkligen gillar, men som ändå inte känns rätt för ens egna barn.
Jag tror inte att vi kommer få någon flicka. Haha. Min man är en av 5 helbröder. Två av dem utöver David då har fått barn. Bara pojkar så långt ögat kan nå. Vi misstänker brist på X-spermier. Hahaha.
Maria

Den 2012-10-10 klockan 11:45:22.
http://jsantinelli.blogg.se

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo