Tentaladda

Alla har vi ju våra små tricks för att få en tenta att bli uthärdlig. När jag senast skrev salstenta var det julmusten som var min kompis. (den och tomater, men nu ska inlägget handla om julmust tänkte jag. tomater kam man ju äta närsomhelst liksom)

Jag skrev, vad som kändes som, MASSOR av salstentor i termin tre och det gick jättebra då. Eftersom jag nu är väldigt nervös inför den här tentan tänker jag att jag kan peppa mig själv med lite små mentala tricks för att få upp självförtroendet och därmed förhoppningsvis göra bättre ifrån mig på fredag. Så min plan är att jag vill ha med mig julmust på tentan. Nu är det ju så då... att det är typ tre månader kvar till jul. Och det kan ju vara lite i tidigaste laget för julmusten att befinna sig på hyllorna i affärerna... Men, jag läste på någon sida att vecka 40 är den tidigaste veckan som affärerna får börja sälja julmusten (konstig regel, vem bestämde den? Statliga julmustverket?) så då finns det ju ändå en chans att jag kan få tag i min älskade julmust till tentan.
Hmm.. ni kan väl hålla utkik? Hittar ni någon så ring mig omedelbums!
 
 
 
Mamma skrev

Statliga julmustverket!!?! Den var bra, haha... det kommer att gå bra med eller utan julmust på fredag men självklart håller vi utkik.

Den 2012-10-01 klockan 20:12:37.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo