Behöver en break

Jag behöver renovera mitt liv lite. Jag behöver fokusera på att städa, tvätta, få iordning lägenheten, sortera papper, ta hand om min familj och komma på vad jag vill göra med mitt liv. Därför har jag nu bestämt att ta en paus från internet ett tag. Kommer inte logga in på facebook, kommer inte vara aktiv på familjeliv, kommer inte läsa bloggar, kommer inte blogga (även om det ändå varit dåligt med det på sista tiden...)

Jag hoppas att detta ska ge mig mer inspiration och motivation och förhoppningsvis livsglädje. Internet (och framför allt facebook) är hemskt dåligt för mig. Det får mig att försaka andra saker som tvätt och städ vilket sedan resulterar i att jag inte trivs hemma. Det får min man och son att bli irriterade på mig eftersom jag ofta sitter vid datorn. Även om jag inte tycker att det är så länge åt gången så är det många tillfällen under dagen.

Jag vill inte ha det såhär. Jag vill ha ett mer ordnat liv där jag kan ägna mig åt saker som jag faktiskt vill göra och som ger mig tillfredställelse. Jag vill gå ut i skogen. Jag vill läsa böcker. Jag vill sätta in foton i fotoalbum. Jag vill upptäcka världen med min son och på kvällarna vill jag sitta i en städad lägenhet och ta det lugnt.

Min dåliga karaktär och oförmåga att låta bli facebook sätter käppar i hjulet för detta så nu säger jag hej så länge och stänger av min dator.

Ta hand om er så ses vi snart igen.



Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo